HC

Från livet i Nairobi till livet i Stockholm vidare till Sudan. Tillbaka i Nairobi och vidare till Tanzania.

Sunday, April 30, 2006

Bröllop

Igår var jag på ett väldigt trevligt bröllop. Det var Samuel o Bettan som ingick det heliga förbundet.
Bröllopsfesten hölls på Viebäcks Folkhögskola i den kära matsalen där jag har ätit många måltider innan tillsammans med mina kära Outlookare. Igår fick jag dela bord med några av de käraste ur Outlook-klassen (00/01) Joanna, Sara och Andrea. (tjejer tar åt er nu!) =)



Vi fyra spexade till det lite med några tips och råd för en blivande missionär. Vi använde oss av Saras anteckningar ifrån en lektion med vår lärare Roland då han talade om hur en missionär ska vara och utvecklade det hela lite... Vad sägs om dessa klockrena anteckningarna:

Talförd (men inte för stor apparat) (hm...vi visste hur vi skulle tolka detta med för stor apparat, hade det att göra med missionärsställningen??) Detta ledde oss in på nästa ämne, kroppskontakt. Ej kille och tjej, men helt ok kille - kille och tjej - tjej. Lite liberalteologi kanske??

Lite fler egenskaper som en missionär behöver ha gav vi innan vi avslutade med att överräcka de traditionella outlook bröllopspresenterna, ett par syntet strumpor och några hårklämmor.

Ett stort Grattis till Bettan och Samuel och lycka till!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home